Monday 15 August 2011

...: gadgets i bought :...

1) Nejlepší boty do deště jsou z plastu. Takže, si klidně kupte dva páry najednou. Hnusně je na to dost!:)

2) Před tím, než vyrazíte nakupovat rtěnku ve vámi vybraném odstínu, trénujte zaostřování. Mně se totiž podařilo stát před regálem s rtěnkama asi půl hodiny (načež jsem se stala podezřelou), dostala jsem z těch barev mírnou závrať a ke konci málem epileptickej záchvat, než jsem si uvědomila, že barva, kterou chci, je v šestý řadě dvanáctá zleva. Ach jo.

3) K plastovým botám je nejlepší plastová taška. Sakra, jak já ji chtěla! H&M Against AIDS. A najednou - asi po dvou měsících, co byla podle všeho vyprodaná - se na mě smála z regálu se zlevněným zbožím v háemku v Palladiu! Musím se přiznat, že po tom, co jsem za ni zaplatila asi šest pětek jsem se po dotazu prodavačky, jestli potřebuju paragon, abych ji mohla případně reklamovat, musela smát. HAHA! (Jakože by mi dali náhradu v podobě normální plastic bag, co mají pod pultem? Vtip. Haha!)

   P.S. Nosit se nijak nedá, aby bylo jasno. Přes rameno, ani tak, aby vám nepřeškrtila cévy. Ale třeba v zubech, to jo. Kolem krku sem si jí vlastně taky ze toufalství umotala.  Ale mám ji! Chápete... Ale tomu idiotovi co ji vymyslel bych ji narvala do....:))

4) K ringu se snad ani nemusím vyjadřovat... i když se mě většina lidí ptá, na co mám ten boxer, raději ztichnou, když se zatvářim, že jej hodlám použít. Nikdo nechce mít na čele 3x peace

:)))



















Díky Tomášovi za fotky!!! To víte, jsem ještě stále socka, která vlastní jen starýho Zenita... Ale že chcete nějaký fotky ze Zenita, že jooooo že joooooooo?!:))



Music for today:
Wolfmother - Joker and the Thief!



Wednesday 3 August 2011

modelace vol.I











by Alice Sabolová

Na sobě mám sako - sekáč vintage
            bílé šaty - sekáč vintage
            bolerko, klobouk, top - H&M
            černá kabelka - YSL
            
Foceno na nádraží v Kořenově a ve staré nádražní hale.

P.S. Doufám, že se vám stýskalo! :P :))