Sunday 7 November 2010

elle/obsese/zajíc/boty!

Štěstí se na mě konečně usmálo! Ne. Nevyhrála jsem auto. Ne. Nepřišla jsem na to, jak vrátit čas, ani jsem nenarazila na smysl života... ale byla jsem jednou z těch superrychlých čtenářek Elle, které si vysloužily bleskovým odesláním mejlu pozvánku do nově otevřeného concept storu Obsession v centru Prahy.
  Událost to byla ve výsledku celkem nudná, butik byl maličký, zato fronta na bezplatné nalíčení kosmetikou Dior dlouhá. Opatrně jsme tak spolu s Evičkou korzovaly s růžovým šampaňským kolem všech těch skvostů - úžasných kabátů od Viktora a Rolfa, ještě lepších sak a naprosto neskutečných bot, jejichž startovní cena se samozřejmě pohybovala od patnácti tisíc výš. A jak jsme byly zabrané do ohmatávání a hodnocení, ani jsme nepostřehly, že se k nám přitočila slečna s mikrofonem, následována kameramanem. Vmžiku jsem "oskenovala" mikrofon, na kterém se skvěl nápis "Elle TV". Super! Budu slavná...!
A sakra.
První otázka směřovala na to, co je mou obsesí co se týká oblečení... šátrala jsem v paměti... bundy? Kabáty? Saka? Boty? Vytěsnila jsem z hlavy obrázek mé ve švech praskající skříně, všech prolezlých pochybných blešáků a sekáčů, a snažila smysluplně odpovědět. Bundy a boty! Jasné jak facka! V hlavě mi sice pořád blikal nápis "U Zajíce", second handu, z kterého jsem byla oháklá od hlavy až k patě(zrovna ten den jsem si tam koupila luxusní koženou bundu!) a já se jen modlila, aby se dotyčná nezeptala, odkud ten můj dnešní outfit je. Je nasnadě, že bych odpověděla "Vintage...!" a doplnila to nějakým zvučným jménem, ale vážně se mi nechtělo lhát. A ještě k tomu na kameru!
Evička to vyřešila vskutku stylově, její odpověď "kabelky"byla řízná a připouštěla pouze jednu možnou otázku, na kterou následovala její odpověď "třicet". (Nemusím dodávat, že rodokmen kabelky, kterou měla ten večer Evička s sebou, má co dočinení s jistým zvířetem s dlouhýma ušima a předkusem...)
Nakonec nás pan kameraman pěkně zblízka zabral (i ty moje epesní boty, jejichž foto přikládám níže a Eviččinu kabelku), my rychle očima přelítly nekonečnou "Dior" frontu (nalíčení zdarma!) a po závěrečné fotce (určitě kvůli tomu mému klobouku a Eviččině french bekovce, které budily dozajista nepatřičnou pozornost v onom prosředí platinových karet), jsme se odebraly vše probrat nad dvojkou vína.


Večer to byl zajímavý a určitě přínosný... viz níže. :)) 
(Cena bot za výlohou - 23 800,-. O 23 720,- víc, než ty, které mám na nohách. Zcela nové zakoupené U Zajíce.:)



























(Všechny fotky patří butiku Obsession, poslední fotka by Evička:)

Friday 5 November 2010

!CAKEBREAK!

Hola hej!


Přijďte dnes na cakebreak - bleší trh do MeetFactory, kde bude taky má maličkost prodávat pár cenností ze svého šatníku! Narazíte tam na všechny možné poklady, od kol po boty, oblečení a šperky. Vstup zdarma. :)




Kde:                 MeetFactory
                     Ke Sklárně 3213/15
                     Praha, Czech Republic

Kdy:                 dnes od 17:00 - 21:00


Jak se tam dostat: zastávka tramvaje Lihovar, půjdete směrem na Barrandov a dáte se doprava, přes vlakové koleje - určitě nemůžete netrefit:)


Více info na:   http://www.facebook.com/event.php?eid=144620588915833





Těším se na vás!:)

Aneta
        

Thursday 4 November 2010

Taky se vám někdy stalo že...
... jste dosáhly toho, co jste chtěly, ale... objevila se tu najednou Překážka? 
Ráda zdolávám překážky. Ale zvládám jen ty, které mi klade život. Ty ohledně lásky mi činí stále větší a větší potíže. Někdy si přijdu jako cyklista v pelotonu, součást davu, kde ale spadne jeden a spadnou všichni za ním - a jindy se zase cítím jako někdo, kdo z posledních sil běží maraton a musí si v hlavě stále opakovat, že to zvládne, že je nejlepší, že na něj nikdo nemá... jinak by padnul na zem a už se nikdy nezvedl. 
Je pro mě čím dál větší samozřejmostí žít ten druhý život - říkat si, že to má cenu a že se mnou nic nezamává. Pak se ale objeví On a já nevidím, neslyším a ... bohužel mnohdy ani nemyslím.


A v tom bude ten kámen úrazu.


Dobrou noc.


                           Damien Rice - Don't Leave Me Now