Sunday 7 November 2010

elle/obsese/zajíc/boty!

Štěstí se na mě konečně usmálo! Ne. Nevyhrála jsem auto. Ne. Nepřišla jsem na to, jak vrátit čas, ani jsem nenarazila na smysl života... ale byla jsem jednou z těch superrychlých čtenářek Elle, které si vysloužily bleskovým odesláním mejlu pozvánku do nově otevřeného concept storu Obsession v centru Prahy.
  Událost to byla ve výsledku celkem nudná, butik byl maličký, zato fronta na bezplatné nalíčení kosmetikou Dior dlouhá. Opatrně jsme tak spolu s Evičkou korzovaly s růžovým šampaňským kolem všech těch skvostů - úžasných kabátů od Viktora a Rolfa, ještě lepších sak a naprosto neskutečných bot, jejichž startovní cena se samozřejmě pohybovala od patnácti tisíc výš. A jak jsme byly zabrané do ohmatávání a hodnocení, ani jsme nepostřehly, že se k nám přitočila slečna s mikrofonem, následována kameramanem. Vmžiku jsem "oskenovala" mikrofon, na kterém se skvěl nápis "Elle TV". Super! Budu slavná...!
A sakra.
První otázka směřovala na to, co je mou obsesí co se týká oblečení... šátrala jsem v paměti... bundy? Kabáty? Saka? Boty? Vytěsnila jsem z hlavy obrázek mé ve švech praskající skříně, všech prolezlých pochybných blešáků a sekáčů, a snažila smysluplně odpovědět. Bundy a boty! Jasné jak facka! V hlavě mi sice pořád blikal nápis "U Zajíce", second handu, z kterého jsem byla oháklá od hlavy až k patě(zrovna ten den jsem si tam koupila luxusní koženou bundu!) a já se jen modlila, aby se dotyčná nezeptala, odkud ten můj dnešní outfit je. Je nasnadě, že bych odpověděla "Vintage...!" a doplnila to nějakým zvučným jménem, ale vážně se mi nechtělo lhát. A ještě k tomu na kameru!
Evička to vyřešila vskutku stylově, její odpověď "kabelky"byla řízná a připouštěla pouze jednu možnou otázku, na kterou následovala její odpověď "třicet". (Nemusím dodávat, že rodokmen kabelky, kterou měla ten večer Evička s sebou, má co dočinení s jistým zvířetem s dlouhýma ušima a předkusem...)
Nakonec nás pan kameraman pěkně zblízka zabral (i ty moje epesní boty, jejichž foto přikládám níže a Eviččinu kabelku), my rychle očima přelítly nekonečnou "Dior" frontu (nalíčení zdarma!) a po závěrečné fotce (určitě kvůli tomu mému klobouku a Eviččině french bekovce, které budily dozajista nepatřičnou pozornost v onom prosředí platinových karet), jsme se odebraly vše probrat nad dvojkou vína.


Večer to byl zajímavý a určitě přínosný... viz níže. :)) 
(Cena bot za výlohou - 23 800,-. O 23 720,- víc, než ty, které mám na nohách. Zcela nové zakoupené U Zajíce.:)



























(Všechny fotky patří butiku Obsession, poslední fotka by Evička:)

5 comments:

  1. kde mate cle svoje outfity? :)

    ReplyDelete
  2. katka: tentokrát sme se nevyfotily, ale napravíme to co nejdřív:)))

    ReplyDelete
  3. ten butik vypadá skvěle, ale cítila bych se tam "poněkud nepatřičně".
    a máš super boty a když stály 80kaček, tak potěší ještě víc...znám to :)

    ReplyDelete
  4. Hezké:) Hmm, na to video jsem koukala.. Jsi tam nebo ne?:)

    http://fashion-isgame.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. :D to si piš... naštěstí mi u toho videa nejde zvuk:D oumájgád.

    ReplyDelete