Saturday 5 March 2011

halucinace

... asi jsem upadla a praštila se do hlavy, omylem snědla nějakou halucinogenní houbu, anebo.... SAKRA, CO TAM VPRAVO DĚLÁ TĚCH 40 FOLLOWERS?! Já si nestěžuju, ale to číslo mě děsí! Protože jsem poslední trilión světelných let nenapsala ani řádku, má své důležité opodstatnění: válela jsem se doma, chodila pít a randila učila jsem se. 
Opravdu! A jsem dokonce i po zkouškovém pořád ještě student! *potlesk*


Neměla jsem tak já chuděra čas na to napsat ň a tak mě to šíleně vysoké číslo (původně jsem se chtěla opít připít si na mého třicátého followera, ale NĚKDO byl tak aktivní, že se namísto krásných třicet ukázalo třicet dva. Ach jo.) jste mě teď donutili se nad sebou velice vážně zamyslet. 


Tím chci říct, že od příštího týdne začnu znovu terorizovat vaše internetové prohlížeče svými články, reporty a fotkami. Pokud z této informace nebudete moci v noci hrůzou usnout, doporučuju si nainstalovat silnější Firewall. *zde*




A pro ty, kterým to uniklo: Dior vykopl Galliana - kvůli *tomuhle*. (Upřímně - vocaď pocaď a to, že měl v sobě asi sto promilí, ho prostě neomlouvá.)




Ach jo. Asi zavřu svoje balerínky Galliano, které ještě nikdy neokusily ani špinavý pražský chodník nadobro do skříně... 
...
...
...
...
Ok, ty boty za to nemůžou, ne? Děti taky nemůžou za svoje rodiče! Tak.









A tady mám něco pro mé milé followers - nikdy nikomu nevěřte! Hlavně tehdy, kdy vám slibuje sladkosti:



CHARLIE THE UNICORN

8 comments:

  1. hura!! konečně jsi zpět :D :D

    ReplyDelete
  2. ohledne galliana, ja s tim uplne nesouhlasim... videla si to video z te hospody? vzdyt ho ocividne provokujou...a on to rika s naprostym klidem...a ani mi to nezni jako ze to mysli uprime, spis bych rekla, ze chtel mit od nich pokoj...nevidela bych to tak cernobile...(tot muj pouhy dojem..rozhodne ti muj nazor nenutim;))

    ReplyDelete
  3. myslim ze to rychle dozenes... naberes zpet.

    ReplyDelete
  4. Těším se na další články. Mně je té situace s Gallianem líto, na jednu stranu zbožňuju jeho tvorbu, na druhou stanu tohle je neomluvitelné.

    ReplyDelete
  5. To je dobře, že jsi vstala z bloggových mrtvých. Moc mě bavíš!

    ReplyDelete
  6. 44 :o) Unicorn znam a dobry, Galliano zlý a ty piš!!!

    ReplyDelete
  7. !!! Teda takovej nátlak, že se nestydíte!:P:D

    ReplyDelete