Saturday 18 February 2012

all my faves





V poslední době ze neobejdu bez těchto "maličkostí". Jsou mezi nimi i značky, na které jsem narazila teprve nedávno...


Jednou z nich je určitě i The Body Shop, který mě "dostal" - bála jsem se totiž, že půjde o podobnou značku jako je BODY BASICS. Po nepříjemné zkušenosti, kdy jsem z jejich tělového mléka dostala nepříjemnou vyrážku (a to jsem člověk, který nemá vyrážku nikdy z ničeho!), tak jsem se jejich obchodu vyhýbala obloukem. O to větší bylo moje překvapení, když jsem vyzkoušela tělové máslo od The Body Shopu - jednoduše WAU! I přes moji počáteční skepsi (nejsem žádný cíťa a rozhodně se nemažu krémíkama od rána do večera) jsem byla velice mile překvapená - jejich máslo si totiž poradí i s hodně suchou kůží (např. na loktech), krásně voní a vyrábí se v několika velikostech. Z nepřeberného množství vůní mám zatím ozkoušené borůvky a v menší velikosti jahody, které nosím pořád s sebou!


Dalším z mých miláčků, na které nemůžu dopustit, je odličovací voda od Yves Rocher, která je mým No.1 už několik let. I já jsem totiž měla metalové období, na sobě tunu řasenky a očních stínů! A jediný odličovák, který s tím vším dokázal zatočit, byl právě tenhle. Stačí ho málo a voilá! I ty nejhorší stíny ála panda jsou dole! A friendly price k tomu (cca 250,-).:)


Dlouho jsem se (neúmyslně!) vyhýbala značce Bourjois, ani nevím proč. Jejich zapečené stíny jsou přitom ikonou! Pořídila jsem si hnědé (jelikož jsem znovu bruneta:) a nemůžu si je vynachválit - nanáší se suprově suchým i namočeným prstem anebo přiloženou tyčinkou. Oproti např. stínům od Dioru, které se podle mého strašně "drolí", je líčení s těmi od Bourjois jednoduché a ein-zwei hotové. Řasenka je taktéž v hnědé barvě.


Odličovací mléko ANNAYAKE jsem dostala jako dárek a bylo pro mě naprostou novinkou. Je i pro tu nejcitlivější kůži a stačí ho nanést opravdu málo. Já jsem nikdy *naštěstí* problematickou pleť neměla, tudíž se můžu odličovat skoro s čímkoliv. Na druhou stranu mi přišlo, že narozdíl od mého oblíbeného Loccitane ANNAYAKE nesjednocuje a pokožka nevypadá tak "fresh". Věřím ale že pro někoho, kdo má jinak s odličovacími přípavky problémy a musí si vybírat, je ANNAYAKE darem z nebes - po použití je pleť totiž o dost vláčnější a zklidněná. Pokud bych si ale měla při koupi vybrat mezi ANNAYKE a  Loccitane, jednoznačně bych si vybrala druhou značku. Byla to a je prostě láska na první pohled!:)


Poslední nezbytností, kterou nosím neustále při sobě, je vůně od La Perly J'AIME LES FLEURS - je holčičí, lehká a hravá a rozhodně se při nanášení nemusíte bát, že kolem vás budou lidé v tramvaji omdlévat - narozdíl např. od mého milovaného Chanel Chance. La Perla je prostě vůně na každodenní nošení, do školy, do práce, nebo jen tak - její volbou rozhodně nic nezkazíte! Takže pokud si lámete hlavu s dárkem pro svou kamarádku/ségru/šéfovou (anebo pro sebe), máte už vybráno.:)

2 comments:

  1. body shop produkty miluju! zkus nějaký sprchový gel, můj all time favourite je grepíkový :)

    ReplyDelete
  2. ok, hodlám tam co nejdřív vtrhnout... zatím mám nakoupeno u Loccitane a sem fakt spokojená.:)

    ReplyDelete