Thursday 8 March 2012

longboard session

Vzkaz pro všechny, které jezdí!:)




  •           24. březen 2012
  • od 13:00 do 20:00

















Ahoj všem LB nadšenkyním, tak sme se rozhodly udělat holčičí sraz a trochu se projet po studené zimě.

Srázek uděláme na plácku před výstavištěm Tram 5,14,12, kde si vás pochytáme a pojedeme skrz park Stromovka až směr Troja, kde máme super možnost si zajezdit, ale taky se občerstvit dát si nějaké to pivko a pařádně pokecat.

Popřípadě se můžete ptát na otázky ohledně lb rádi vám je zodpovíme!!!!

Nezapomeňte rozesílat ostatním babám, událost je veřejná !!! Těšíme se na vás a doufáme, že dorazíte ve velkém počtu ať jsme co nejvíce vidět !!!!

A jezdit hlavně s úsměvem a helmou !

Zdraví
Dee a Hanka

Více informací na: http://www.facebook.com/events/190575384378248/








A tady jsou fotky z akcí Longboard Girls Czech Republic 
(najdete je na Facebooku):







A co vy? Jezdíte? Dorazíte?:)




7 comments:

  1. já bych se na tom zabila, tím víc holky na prknech obdivuju!

    ReplyDelete
  2. nezabila, já se na rybě naučila jezdit za den! jeden jedinej den! a pak sem s tim jezdila i po městě:)) je fakt že ani na ty nejmenší kopečky sem si netroufla, ale po městě to byla psina.:) jestli seš z prahy tak doraž! nemusíš mít long. já ten svůj teď dávám dohromady, tak snad to stihnu - už teď to ale leze do peněz ....

    ReplyDelete
  3. ja jsem se taky naucila jezdit rychlejc, nez jsem myslela, ale i tak jsem naprostej zacatecnik, letos se chystam na brzdeni :) loni jsem jezdila s pritelem na cyklostezkach a kdyz bylo potreba zastavit, tak jsem prkno poslala do travy a seskocila. takze na takovouhle sesion se zatim nechystam, ale doufam, ze tu uvidime fotoreport!

    ReplyDelete
  4. micino, on to bude nejspis chill out! :)) ja mela pujcenej long od brachy, kterej ho privezl z NY, asi jen mesic:// nastesti ale bydlim kouda od stromovky, kde jsou pro zacatecniky nejlepsi podminky (hlavne zadny kopecky!!:D), ta sem jezdila snad kazdej den. na akci se chystam i s fotakem, kterej posledni dobou zanedbavam a s tatou kterej suprove foti, tak snad to holkam udela radost, ze budou mit hezky fotky... Ale hlavni je sestavit ten long, sakra!:D

    ReplyDelete
  5. palec nahoru za post!

    B&M.

    http://bananaandmandarina.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  7. Já furt nechápu, na co ten longboard je. :D V česku nemáme tolik upravenejch cest aby s nima byla kdovíjaká legrace, upřímně třeba u nás ve Zlíně není žádná, na který bych alespoň v lepším případě nepřizabila. A nedaj se na tom dělat triky třeba jako na skatu... Jinak já jezdim na bmx a snb... Dřív sem jezdila na skatu. Sice je to o hubu, ale aspoň sranda... :)

    ReplyDelete