Friday 27 August 2010

shopping on-line



Dnes vám tu představím pár on-line shopů se zajímavými kousky - české KebabStore &FreshLabels a zahraniční ModCloth a HellLook. Ať se vám líbí!:)

A.







KebabStore je hodně podobný FreshLabels - naleznete zde boty, mikiny, bundy, trička, sluchátka a další věci. Vtipně jsou v prodeji zařazeny i věci pod názvem "gadgets" - "věci na nic, nesmysly" a také Lomo foťáky.










Českou stránku FreshLabels zná snad každý, kdo se o módu aspoň trochu zajímá - a kdo ji nezná, ať se tam neprodleně mrkne - najde tam oblečení a elektroniku od značky WeSC, originální kousky od Adidas, sluchátka od AIAIAI, anebo vybrané kousky odtěch "profláklejších" značek typu Nikita, anebo Nixon. Díky snadné navigaci a pěknému designu je nakupování na FreshLabels jedna radost.:)












HellLook se řadí do dražší cenové kategorie - je trochu podobný AmericanApparel. Šaty se tu dají sehnat od přibližně 80 dolarů do 150 - záleží samozřejmě na použitých materiálech a střihu. Oblečení si zde objednávají např.: Kate Beckinsale, nebo Mischa Barton.




















Na Modcloth jsem narazila před rokem a hned mi jejich oblčení a hlavně dopňky padly do oka. Modcloth založili dnes už manželé Eric Koger a Susan Gregg Koger, kteří se potkali na střední. Dnes už fungují jako zavedený on-line obchod s indie a originálními návrhářskými kousky, kde si vybere snad každý.:)















No comments:

Post a Comment