Monday 25 October 2010

harakiri

Tak dnes jsem se na vlastní kůži přesvědčila, že časopisy stylu Vogue zachraňují život. Měly by mít své čestné místo v lékárničce první pomoci! 
Dnes jsem totiž byla "svědkem" nejnudnější přednášky v celé naší i jiné galaxii. Vážně - pokud by nám měla hrozit třetí světová válka, stačilo by se nabourat do rozhlasu a televize a pustit onen monotónní hlas se špatnou anglickou výslovností. Všechny nepřátelské armády by zahodily zbraně, vojenští pohlaváři se zhroutili a rakety dlouhého doletu by se samy přesměrovaly do vesmíru, kde by pro jistotu radši samy explodovaly. Dvakrát. 
Už po půl hodině přednášky/reklamy/sebevychvalování jistého francouzského fotografa/spisovatele/inženýra/vědce/filosofa jsem začala mít sebevražedné sklony. Seděla jsem totiž hned vedle otevřeného okna, které sice nebylo v dostatečné výšce, aby se mnou v případě mého vyskočení byl nadobro ámen, cesta úniku vzhledem k přeplněné posluchárně se to však zdála být jediná.   
Ale v momentě, kdy jsem si v hlavě dávala dohromady nějaký poslední výkřik, se mi před obličejem objevilo španělské vydání Vogue - byla jsem zachráněna!
A co že mě v onom svatém spisu nejvíce zaujalo? No přece hyper-ultra-moderní lodičky (dá se tomu tak vůbec říkat?) od Balenciagy. Tak tady jsou:) :

























(zdroj:http://design-milk.com/architectural-shoes-by-balenciaga/)




Miluju je! Jsou tak ošklivé, až si získaly moje srdce:)).

anet

3 comments:

  1. tie lodicky som videla uz davnejsie, ale zebyma oslovili nejako extra.. :)

    ps: to s tou zachranou v podani casopisov poznam .. :)

    ReplyDelete
  2. tak ty jsou! :D me se fakt libi!!

    ReplyDelete
  3. Káťa: jo, jo, tohle vogue bylo o dpolňcích na rok 2010/2011. Ale mně se prostě líbí, strašně bych je jednou chtěla nosit v Praze.:D Dokážu si představit ty pohledy lidí v tramvaji!:D

    Katie: správně!:P

    ReplyDelete