Sunday 19 December 2010

.

Týjo. Za tohle si asi vysloužím doživotní bam na nyxové módní peklo, ale nedá mi to. 
O co tu, ksakru, jde? Už tu nejde o vtip a aspoň nějaký smysl, už tu jde opravdu O PEKLO. Nějak jsem  nepobrala nenávist tamějších slečen vůči blogerům - a nedejbože fashion blogerům. 
Já osobně jsem dost ráda za to, že aspoň zlomek český populace přemýšlí ráno o deset/dvacet minut dýl nad tím, co si vezme na sebe a jsem ráda za každej povedenej článek o hadrech, nebo kosmetice. Je jasný, že žádnej učenej z nebe nespad, na některejch fotkách nám to třeba fakt nesluší, některý naše články jsou fakt trapný a některý z nás si na fashion blogera jen hrajou. Je to možný. Neznám všechny dnešní mladý lidi, který píšou o módě.
Ale zato poznám, kdy to, co se ze začátku jevila jako fakt prča překročilo únosnou mez. Nejsem suchar, na modnipeklo.cz lezu denně a bavím se. Ale o obdobě pekla na nyxu se to říct nedá. Když se tam poslední dobou začaly objevovat fotky lidí, který znám osobně a který se vážně umí dobře oblíct (ok, aspoň ponožky v sandálech nenosej), začalo to ve mně vřít. On původní záměr dávat tam fotky fakt nemožně oblečenejch (přinejlepšim naprosto cizích) lidí, staženejch z internetu, popřípadě výkvět fleru byl vážně vtipnej nápad a já se bavila. Komentáře k tomu taky často řízný, prostě tak, jak to má bejt. Ale posílat tam odkazy na fashion blogy, nebo fotky jejich majitelek a "pranýřovat" je za to, co dělaj (a ne, vážně mi většina z věcí, který tam poslední dobou byly, nepřijde taková, že by z nich člověk měl dostat infarkt a trojitej by-pass) - to mně přijde vážně ubohý. A taky si čím dál častějc kladu otázku - má vůbec cenu se tady o něco snažit (tim nemyslim vedení si nějakýho blogu s omezenou životností, ale snažit se přemejšlet o tom, co si na sebe navlíknu) a pak bejt pod palbou, anebo se na všechno naopak vysrat a chodit jako každej druhej Čech? Protože v obou dvou případech mi hrozí, že se dostanu na černou listinu. A je jedno, že kvůli rudý rtěnce a pár fotkám, anebo sešmajdanejm botám a roztřepaným džínům. A to mi právě vadí. 


Fajn - tak tohle je nespisovnej průjem mejch názorů. A jestli se díky tomu dostanu "do hledáčku" bůhvíkoho, je mi srdečně a upřímně jedno.


Tečka. 

3 comments:

  1. na nyxu rejpou a pomlouvaj furt. clovek si to nesmi tak brat :-)

    posilam vystizny obrazek k internetovym diskuzim: http://johns-jokes.com/afiles/images/arguing_on_the_internet.jpg

    ReplyDelete
  2. :D:D:D:DXDXD nééé.... tak fajn, krásně jsi mě uklidnila!:D ten obrázek je krutej.

    ReplyDelete
  3. tak tohleto modni peklo nastesti neznam a ani se tam nebudu koukat, jeste bych se rozcilila, stejne jako ty :)

    ReplyDelete