Saturday 11 December 2010

cold? :)


7 comments:

  1. koukám jak blázen! to je skvělé!!!

    ReplyDelete
  2. To je luxusní. Hrozně mě baví všechny tvoje posty :)

    ReplyDelete
  3. hééj díky moc :D ty máš taky nádhernej blog, co si budem povídat:))

    ReplyDelete
  4. Ach! To je naprostá paráda, jestli tě v tomhle potkám v Praze na ulici, tak se k tobě budu muset hlásit! :-D Jsem hrozně ráda, že jsem objevila tvůj blog (na lůkbůku), nejenže mě baví tvůj vkus a styl, ale jsi mi blízká i názorově. Svá, ale žádná zbytečná pózerka!

    ReplyDelete
  5. pavluska: díky ti, ani nevíš, co to pro mě znamená - taková pěkná pochvala! A pozérka vážně nejsem, fotím se jen v tom, co mám ve skříni (i když se mě někdy lidi ptají, jestli jsem v "převleku", což mě občas pěkně zaskočí:D:DXD). No co si budem povídat. Před dvěma lety jsem tolik odvahy neměla, ale teď si akorát řeknu - 'podívej se kolem sebe, žiješ přece v Čechách' a to má pak člověk odvahy habaděj, protože tady je to šedý, naštvaný a uspěchaný. A beze stylu. Je potřeba to změnit! (Anebo aspoň lidi trochu pobavit:)))

    ReplyDelete
  6. Ale není zač, to znám, já už jsem od střední známá jako: ta barevná slečna, a dokonce i řidiči MHD u nás, mě kvůli tomu zdraví. Módní (nejen) blogy mám ráda, ale příjde mi, že se jejich tvůrkyně někdy moc hlídají. Takže tohle mě vážně dostalo. :-)

    ReplyDelete