Friday 10 December 2010

megasekáč flowers

Taková návštěva zubaře rozhodně není nic, na co by se člověk těšil. A když máte toho zubaře na okraji Prahy, na náladě vám to moc nepřidá.
Sice jsem se tentokrát vyhnula tomu brutálnímu a nehumánnímu zákroku vrtání, ale abych si nejspíš tak rychle nezvykla na štěstěnu, tak mi pro jistotu ujel před nosem autobus, který jezdí přibližně dvakrát do hodiny.
Super! Na teploměru bylo sice včera něco málo nad nulou, "tam daleko" mezi panelákama to ovšem profukovalo jak prase (omlouvám se za ten výraz). Kvůli reálné hrozbě přimrznutí k autobusové zastávce Sídliště Radotín jsem se vydala na dobrodružnou výpravu směrem k nejbližší zastávce. Vypadalo to na fajn vycházku!
Když jsem se ale dohrabala na dohled vlakového nádraží Radotín, hrklo to ve mně a moje nohy mě automaticky navedly na cestu, která vedla k... MEGSEKÁČI RADOTÍN. (Pro ty, kteří neví/nebyli/nikdy o něm neslyšeli - jedná se o plochu velkou přibližně jako obchoďák Billy, nacházející se blízko radotínského nádraží). 
Ze samotné cesty si toho moc nepamatuju, probrala jsem se až před vchodem, na kterém se skvěl nápis "vše za 20,-".
Ten den jsem se taky pořádně rozšoupla a odnesla si oboustranný kabát, sako a dva pásky. A to vše za OSMDESÁT KORUN!
(Zapomněla jsem se zeptat, jestli tam mají slevy na ISICa. Sakra!:D)













7 comments:

  1. jéé, komoda Hemnes, tu mám taky :)
    já přísahala, že se jen tak do sekáče nevypravim...že to oblečení nemám kam dávat...ale teď jsi mě teda zlákala! :-| :D

    ReplyDelete
  2. to sako je ovsem rozkosne!

    ReplyDelete
  3. To sáčko je nádherné, hned bych jedno takové brala :)

    ReplyDelete
  4. nenormalny ulovok! :) krasa!

    ReplyDelete
  5. @: ta komoda je úžasná!:))) a ohledně napěchovanejch skříní... já už jsem to vzdala, boj s prostorem ve skříni nelze vyhrát, ani se mu přizpůsobit... takže vesele nakupuju dál. :P

    evičko: jejejejeje!!! jen škoda, žes to nevyblejskla ty, já s tim foťákem kouzlit neumim a takhle sem mu trochu odebrala na kráse:)

    Kristina: já ho ze sebe taky nesundávám, je to asi fetiš. Jo a teď jsem zjistila,že potah na našich stoletých křeslech v Oku je skoro ze stejnýho materiálu.:D

    Katka: děkuju! už sem byla u kasy a najednou jsem uviděla kousek rozkvetlý loutky, tak sem si jí musela koupit, obzvlášť v týhle tuhý zimě.:)))

    ReplyDelete
  6. To sako je naprosto dokonalé! Někdy tam musím zajít.

    ReplyDelete
  7. ABNY: do radotína se rozhodně vyplatí jet!:)

    ReplyDelete