Tuesday 25 January 2011

blogerská seance no. II

Tak je to tady. Teda - bylo. Blogerská seance, které se zúčastnilo tolik lidí, že jsme málem zbourali ( i! jelikož mezi námi byla '"růže v trní" Vítek... ok, řekl to o sobě sám, ale mě to tak rozesmálo, že sem to sem musim dát :D) Starbucks, vylévali si navzájem pití a někteří z přítomných kvůli nedostatku místa seděli za sebou jako v tramvaji. Ale bylo to fajn!
Tentokrát nás poctily návštěvou i slečny z rádia Wave a z czechoriginalfashion.cz, takže bylo o zábavu postaráno. Rachel to jako vždy slušelo a byla milá, hodná a příjemná a zvládla a zvládla ten nápor blogerů s přehledem. Rachel rulez!
Probírali jsme nadcházející velkou událost ve světě módy a to Fashion Week. Rachel se ho několikrát zúčastnila a poprvé dokonce jako blogerka. Ukázalo se, že jedna z přítomných slečen se zúčastnila taktéž a to v roli modelky, takže jsme měli o historky vystaráno.:)


Suma sumárum - večer to byl super, slečny jakbysmet a já se těším, až se sejdeme příště.


P.S. Víte co, je fakt krutopřísný? Zjistit, že většina lidí na "druhym konci" blogu jsou fajn a v pohodě a že si s některejma máte vážně co říct... Pak totiž taky zjistíte, že to jsou jenom lidi a každá kritika, nebo humus komentáře se jich hodně dotknou (haters je taky pravidelné téma na meet-upech.... haha, teď mě napadlo, že já žádný haters komentáře nemám, protože můj blog skoro nikdo nečteprotože jsem nejlepší!)










                                                


14 comments:

  1. já tvůj blog čtu! a těším se až tě jednou poznám osobně :)

    ReplyDelete
  2. czech f.: střež se toho okamžiku! koušu.

    ReplyDelete
  3. Anet, tá posledná fotka nemusela byť, ale oki.) BTW, už teraz sa desím nášho rozhovoru do wave. Ty krehký, jemný a nádherný hlások.. ja hrubý hlas a nesúrodé myšlienky!! Ach! Rada som ťa videla, kráska.. dúfam, že čoskoro reunion!

    ReplyDelete
  4. evičko, a právě že ano! jsi ozdobou celého příspěvku. a btw - s tim hlasem a myšlenkama to bylo naopak, co si pamatuju! párkrát sem si všimla, jak na mě slečna reportérka vytřeštila oči... ještěže je to jen internetová relace. UF! :X

    ReplyDelete
  5. já zase škrábu! takže si budeme rozumět :)

    ReplyDelete
  6. to vypadá na fight todleto!!! :D:D

    ReplyDelete
  7. Rachel rulez jednoznačně! :) ráda jsem tě viděla! btw - máš přes 30 folouverů musíš se ožrat! :D

    ReplyDelete
  8. 31!!!!! sakra... ok, tak aspoň na dvojku bílýho musim... herdek! :P :)))

    ReplyDelete
  9. Mas super blog!

    Na mem prave probiha giveaway, zucastni se! :)

    ReplyDelete
  10. bylo to super :)
    pěkně napsáno!

    ReplyDelete
  11. čokoláda: giveaway = něco zadarmo?! hned tam běžim. :D

    crazy pig - děkuju převelice!:P

    ReplyDelete
  12. tak já budu tvůj první hater, chceš?
    Jsi hrozná a vůbec se mi tvůj blog nelíbí a taky bych se s nikým z toho blogovýho srazu nechtěla setkat osobně, páč všeci vypadáte hnusně :D :D :D

    (přeložit--->udělat zevšeho opak)

    ReplyDelete
  13. Terezka: ale klidně buď, tenhe blog potřebuje dostat nějakej pořádnej drive, chápeš. :D

    ReplyDelete