Wednesday 5 January 2011

I nahlašování ztracené občanky může mít něco do sebe...

Tož když jsem stála u automatu na pořadové lístky (protože jsem nemehlo a ztratila jsem občanku), potkala jsem jednu kamarádku, kterou jsem už hodně dlouho neviděla. Zapovídala jsem se a když na mě přišla řada, uvědomila jsem si, že jsem zapomněla peněženku doma (takový věci se mi stávaj často). A tak jsem se přidala k ní a aspoň šla pozdravit jednoho známého, který tam pracuje. Ale proč tohle všechno píšu... už se do toho zamotávám! Jo! Už vim. Vtip je v tom, že mi se zcela vážnou tváří sdělil, že čte můj blog a pak se začal smát . To potěší, víte co. (Takže Stando, zdravim tě, jestli tohle čteš!:P) 




9 comments:

  1. :))) poteší! :)))

    tá taška!! chcem :) rovnako aj botičky a pančušky :)

    ReplyDelete
  2. to teda:D boty byly největší kauf, jsou z F&F za pár stovek a vydržely déšť i sníh. respect!:) a punčochy jsou bomba, od kamarádky. vůbec v nich není zima!
    A k tý tašce se váže celkem vtipná historka: je z jednoho blešáku a když sem se prodejce ptala na cenu, tak mi řek "dvě stovky" - tož sem vytřeštila oči a on mi odpověděl "protože je k ní ještě lehátko!". A fakt - normálně šáh za sebe a začal mi cpát nějaký vojenský nemocniční lehátko:D. Nakonec sem mu řekla, že ji za stovku beru (i když je zřejmě čmajzlá, já ale zdravotnickou tašku hrozně chtěla!) a lehátko ať si nechá. A byla moje. :D

    ReplyDelete
  3. kam vy všichni chodíte na tak pěkné boty!?

    ReplyDelete
  4. Wow! Opravdu pěkný outfit Anet...:) Líbí se mi ta taška...

    <3

    ReplyDelete
  5. díky! od módní ikony, jako jsi ty, to potěší!

    ReplyDelete
  6. mne sa paci moc ta taska!

    http://girlwiththeblackarm.blogspot.com/

    ReplyDelete
  7. suzinga: mně se taky líbí:)

    ReplyDelete
  8. ...ahoj...tvůj Standa...

    ReplyDelete